Bli medlem

Vill du bli medlem i Växjö RC-Klubb?

Betalning av medlemsavgiften görs till Växjö RC-klubbs

postgironummer. 578768-4

eller Swish  123 094 82 73

Skriv namn i meddelandet!
Om du är ny medlem, skriv personnummer samt telefon & mail!

Medlemsavgifter

Vid familjemedlemskap: Kontakta kassören för att registrera övriga familjemedlemmar

(Familjemedlemskap VRC+SMFF    700 Kr)

Medlemsavgift VRC+SMFF  (Senior)   700 Kr

Medlemsavgift VRC+SMFF  (Junior <25år)   500 Kr

Medlemsavgift VRC+SMFF  (Junior <18år)    400 Kr

Medlemsavgift VRC  (Senior)  600 Kr

Medlemsavgift VRC  (Junior <25år)  400 Kr

Medlemsavgift VRC  (bil och båt)  400 Kr

För att bli medlem, gör så här:
1. Skapa ett konto på vårt forum. Här registrerar du dig med ditt namn och adressuppgifter. (Medlemskap krävs ej för att inneha ett konto till forumet). Genom att du skapar ett konto på hemsidan så får vi också ett bra sätt att kommunicera med våra medlemmar genom forumet och möjlighet att skicka ut mail till alla medlemmar osv.

2. Läs i tabellen ovan vilken avgift du skall betala.

3. Betala in avgiften  till Växjö RC-klubbs postgironummer. Glöm inte skriva ditt personnummer och namn. Då klubben är ansluten till Riksidrottsförbundet via SMFF och uppdaterar sina adressuppgifter från SPAR kräver vi fullständigt personnummer. För utländsk eller skyddad identitet, kontakta kassören.

4. När vi har mottagit din inbetalning så ändrar vi på din behörighet här på sidan och du får tillgång till lite fler funktioner på sidan och även fler kategorier i forumet. Om du har valt att bli medlem i SMFF kommer du även att få ett medlemskort hemskickat. I ordinare- och junioravgift så kan du välja till ett medlemskap i Sveriges Modellflygförbund (SMFF). Med detta medlemskap får du bla: Modellflygnytt (en tidning som kommer ut 6 gånger per år) och en andrahands skadeförsäkring samt en andrahands olycksförsäkring. Denna försäkring är giltig på alla fält som klubben har godkänt som lämpliga att flyga på. Den är även giltig på alla andra fält som SMFF-anslutna klubbar har godkänt för modellflyg.

Nya medlemmar som ej är registrerade i SMFF kan lösa s.k. 15-månaders medlemskap redan den 1 oktober varje år, det vill säga att man blir medlem hela nästkommande år också. Man behöver således inte vänta tills 1 januari, utan kan få tidningen och alla andra medlemsförmåner man har rätt till som medlem redan i oktober.
Observera den förmånliga familjemedlemsavgiften! Samma kostnad som ordinarie avgift. Fler familjemedlemmar kan registreras av medlemsansvarig.
Välkommen som medlem i Växjö RC-Klubb!

FAQ om medlemsskapet
– Jag är mer intresserad av radiostyrda båtar, behöver jag då vara medlem i SMFF?
Nej, båtsektionen har inget krav på SMFF utan det är fritt fram att vara med. Kontakta ansvarig för båtsektionen:  Magnus Timerdal

– Jag är medlem, får jag då flyga på fälten gratis ?
Ja, det enda vi kräver är att du är SMFF medlem och följer våra fältregler. Gästflygare får även flyga, men måste ha försäkring via SMFF eller RCFF. Vid flygning på Smålanda skall även medlem från klubben närvara då speciella regler gäller med tanke på de fullskaleflyg som där bedrivs.

– Behöver jag betala för de event som anordnas ?
De event som anordnas i klubbens regi på vårt fält och vårt årliga Tipshallen-event är gratis för medlemmar som hjälper till och anordnar dem. Vid övriga event där tex lokalhyra tillkommer, kan VRC ta ut en symbolisk summa. Vid inomhusflyget är för närvarande denna avgift 40 kr per person och gång.