Den nya hemsidan

Jag är glad att vi nu så snabbt har fått en ny hemsida. Det kommer naturligtvis att ta lite tid att vänja sig vid allt nytt framförallt för oss 70 +++-are. Jag såg att en del av allt som fanns på forumtrådarna i på vår gamla hemsida fortfarande finns kvar men utan bilder än så länge.

Det vore trevligt om vi i denna tråden DEN NYA HEMSIDAN kunde hjälpa varandra med olika tips hur man använder hemsidans alla finesser.

Ännu ett tack till Daniel och Jesper som gjort grovjobbet för att skapa denna hemsida och naturligtvis till Douglas som på sitt sedvanliga kreativa sätt skapat en massa  nyheter, reklam och färggranna bilder.

Urban

 

 

3 svar på ”Den nya hemsidan”

 1. Som Urban skriver ovan så får vi nog hjälpa varandra med nya hemsidan, jag som inte är 70+ än har svårt för att komma underfund med hur det fungerar. Har suttit en stund nu och tittat runt, en sak som borde justeras är medlemslistan den måste i högsta grad vara inaktuell.
  Om vår sida ska användas måste den vara lättanvänd, varför inte ha en genomgång av hur den fungerar framöver, om inte annat så är det trevligt att träffas..
  La en liten kommentar för ett tag sedan och det står att kommentaren inväntar granskning, vem granskar den?
  /Roffe

 2. När någon skriver en kommentar som du gjorde Rolf fick jag ett mail först på din kommentar. I mailet fanns det olika länkar som exempelvis “skräp” eller “ta bort”. Jag vågade inte trycka på någon av dem för att kolla vad som fanns bakom eftersom jag var rädd att din kommentar skulle försvinna.
  Vem som skickar mailet vet jag heller inte. Men förmodligen förutsätter systemet att mottagaren skall granska kommentaren. Jag vet inte?
  /Urban

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *