Svar till: Slutflyget på I 11

Startsida Forum Allmänna diskussioner om RC Allmänt Slutflyget på I 11 Svar till: Slutflyget på I 11

#759
Rolf Åhsberg
Deltagare

  Om man tänker lite längre än vad Morgan o Åke Juhlin gör så tänker jag så här, om nu det börjar bli ifrågasatt med diverse flygverksamhet i naturskyddsområdet som sträcker sig runt hela Bergundasjön kan jag inte tänka mig att klubben sanktionerar att vi flyger där. Ponera att det händer en olycka ett flygplan som det tex.blir fel på och orsakar någonting tror ni klubben och SMFF står bakom oss då?
  Varför inte istället reda ut vad som gäller, nu tog jag tag i detta för att vi klart ska veta och tycker ni att det var för jävligt så ursäkta att jag försöker reda ut detta.
  Jag tycker att man ska tänka ett steg längre och fundera på konsekvenser på det man gör.
  Nästan varje gång vi varit på fotbollsplanen har jag haft funderingar på vad som händer om någon tex. flyger in i kommunens anläggning några hundra meter längre ner. Snart är det bostäder där också och då är det ännu olämpligare och flyga på I 11.
  Vad ledningen i klubben tycker i ärendet vet jag inte men att den står bakom flyg där numera har jag svårt att tänka mig..då får man nog insektsmänniskorna på sig för dom ska ju etablera sig i hela Bäckaslöv.
  God Jul o tack för mig…